Camperglas / Vrachtauto’s

Wat te doen indien u een ruitschade heeft?

Heeft u ruitschade neem dan direct contact op met GlassConnect. U kunt ons 24 uur per dag – 7 dagen per week bereiken op het telefoonnummer 0800-2301230 (gratis nummer). U kunt dan direct met een van onze medewerkers een afspraak maken voor het herstel van uw ruitschade.

Vermeld voor de volledigheid in uw telefoongesprek met GlassConnect altijd:

Uw identiteits – en verzekeringsgegevens van de groene kaart  (alsmede kenteken en polisnummer).

Ruitschade is het beste te herstellen in een geconditioneerde ruimte zoals een werkplaats of in een van onze GlassConnect vestigingen. Weersomstandigheden hebben dan geen invloed op het schadeherstelproces, op deze wijze wordt een optimale kwaliteit bereikt.   Als de weersomstandigheden het toelaten is het  mogelijk om de ruitschade te laten herstellen op de door u gewenste locatie. Het snelst bent u geholpen als u uw camper “op afspraak” naar een GlassConnect vestiging brengt.

GlassConnect is werkzaam binnen heel Europa en is dé specialist in het repareren en vervangen van Camperglas. GlassConnect is FOCWA erkend, hierdoor heeft u 4  jaar garantie op de montage van uw nieuwe Camperruit.  Wij gebruiken uitsluitend fabrieksoriginele materialen.  Na het herstel van de ruitschade regelt onze administratie de complete schadeafhandeling met uw verzekeraar.

Maak nu een afsraak GlassConnect. 0800 – 2301230

vrachtwagen
camperglas

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/glassconnect.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3297