Lid worden

Aansluiten

Coöperatieve vereniging GlassConnect u.a.

Bent u autoglasspecialist, trots op uw eigen bedrijfsnaam en vanuit uw regio ziet u de voordelen van landelijk samenwerken, dan is onze coöperatie wellicht voor u een goede keus. GlassConnect B.V. is opgericht in 2005 als een franchiseketen, zoals die er meer zijn in Nederland. In 2010 zijn de aandelen volledig in handen gekomen van de leden. Om de overname mogelijk te maken is de Coöperatieve Vereniging GlassConnect u.a. opgericht.

De franchisenemers van destijds wilden gezamenlijk kunnen beslissen over de koers van de organisatie. Iets wat binnen een franchiseformule altijd door de franchisegever wordt bepaald. Binnen GlassConnect bepalen de leden de koers, kopen gezamenlijk centraal in en verzorgt ons hoofdkantoor de centrale facturatie middels ons eigen automatiseringssysteem.

Als individuele ondernemer wordt uw stem bij verzekeringsmaatschappijen en andere landelijk werkende klanten moeilijk gehoord. Ook bent u overgeleverd aan de diversiteit van calculatiemodellen die de verschillende maatschappijen hanteren. Gezamenlijkheid is vanuit de coöperatie GlassConnect essentieel. Alleen dan is er een mogelijkheid om gehoord te worden en afspraken te maken met landelijke spelers.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan en welke voordelen wij voor u in petto hebben.

Een moment geduld aub.
  • Wij controleren of u bent verzekerd
  • Werkzaam door heel Europa
  • 24/7 bereikbaar op 0800-2301230
  • 4 Jaar garantie
  • Geavanceerd kalibreren
  • Moderne apparatuur
  • Focwa autoruit specialist

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/glassconnect.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3297