Over Ons

Ruitschade of een settertje in uw autoruit?

GlassConnect is dé specialist in het repareren en vervangen van autoruiten. Een steenslag (sterbreuk) schade in uw autoruit kunnen wij vaak direct repareren, dit hangt echter af van de grootte van de schade. Tevens zijn wij FOCWA gecertificeerd en geven wij 4 jaar Focwa garantie op de door ons geleverde werkzaamheden.

Met vestigingen door het hele land is de specialist in autoruiten altijd dichtbij.  Alle ondernemers die zijn aangesloten bij GlassConnect werken dagelijks aan hetzelfde doel: particuliere en zakelijke automobilisten met ruitschade zo snel mogelijk weer veilig op weg helpen.

Snel geholpen bij GlassConnect

GlassConnect biedt zakelijke en particuliere klanten een uitgebreid dienstenpakket met flexibele service op het gebied van autoruitreparatie en vervangen van autoruiten. Alle vestigingen beschikken over een mobiele service en zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. GlassConnect ontzorgt uiteraard zowel zakelijke als particuliere klanten met een zorgvuldige en efficiënte afhandeling van de administratie bij uw verzekeraar. U kunt bij ons gebruik maken van onze haal- & brengservice, ook hebben de meeste vestigingen een leenauto beschikbaar.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/glassconnect.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3297