Ruit Vervangen

Het juist plaatsen van een autoruit is een technisch complexe klus welke van invloed is op de stijfheid van de carrosserie en de veilige werking van de airbags. Laat daarom altijd uw beschadigde autoruit herstellen of vervangen door een erkend Focwa autoruit schade specialist.

Bij autoruit schade, sterbreuk herstel of noodzakelijke vervanging van uw autoruit, belt u 0800-230123  Wij checken dan meteen uw verzekeringspolis zodat u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan!  APK;  heeft u een scheur in uw voorruit welke het zicht niet belemmerd en niet vertakt is dan is dit geen APK afkeur. Wij adviseren u echter wel deze schade aan uw voorruit te laten herstellen.  Wist u dat u niet verplicht bent uw autoruitschade te laten herstellen bij die bedrijven welke vermeld staan op uw groene kaart!  Bij GlassConnect zijn de meeste typen autoruiten direct uit onze voorraad leverbaar!

ruit-vervangen

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/glassconnect.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3297